×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskkollen: Drömstart för USA-svenskarna i Major-kvalet

1
Love "phzy" Smidebrant och Tim "susp" Ångström fick bästa möjliga start i det amerikanska Major-kvalet. Här är alla resultat i gårdagens svenskmatcher.
När det spelas många matcher med svenska spelare under en och samma dag är det svårt att hålla reda på alla resultat. I Svenskkollen samlar Fragbite resultat från alla svenskars spelade matcher som vi inte redan skrivit om.

Drömstart för USA-svenskarna i Major-kvalet

Wildcard-svenskarna Love "phzy" Smidebrant och Tim "susp" Ångström fick bästa möjliga start på det stängda nordamerikanska Major-kvalet. Wildcard vann bägge sina bo1-öppningsmatcher i swissgruppspelet och är bara en vinst från att säkra en plats i regionens RMR-tävling.

Även Adam "WolfY" Andersson och hans lag Party Astronauts fick en bra start på kvalet med en vinst och en förlust som facit efter öppningsmatcherna.

Wildcard vs Mythic
Wildcard vs E-Xolos
Party Astronauts vs Phoenix
Party Astronauts vs Nouns

Tuff start för KRIMZ i IEM Rio-kvalet

Freddy "KRiMZ" Johansson och hans Fnatic får tuffast möjliga väg i det stängda europeiska kvalet till IEM Rio. Fnatic förlorade sin öppningsmatch mot 3DMAX och får fortsätta i kvalets lower bracket. Där vann man visserligen sin första lower bracket-match mot OG men för att säkra en plats i Rio krävs ytterligare tre raka segrar för Fnatic.

Fnatic vs 3DMAX
Fnatic vs OG

Alliance överraskar mot 9INE — Eyeballers öppnar CCT-gruppspelet med förlust

Det svenska laget Alliance har haft en fin period den senaste veckan. Efter att ha vunnit tre raka matcher i kvalet till CCT Season 2 European Series 10 följde laget upp med ytterligare en vinst. Denna gång överraskade man mot det svenskägda laget 9INE som besegrades med 2-0 i kartor i CCT-swissgruppspelets inledande omgång.

I samma tävling spelar också Eyeballers som igår förlorade sin öppningsmatch mot Permitta Esports.

Alliance vs 9INE
Eyeballers vs Permitta

ztr släcker Eyeballers hopp om Thunderpick World Championship

Det är färdigspelat för Eyeballers i kvalet till Thunderpick World Championship. Laget slogs ut i sextondelsfinalen efter en 0-2-förlust mot Erik "ztr" Gustafsson och hans lag Gamerlegion.

Eyeballers vs Gamerlegion

Gamerlegion inleder Yalla Compass-gruppspelet med förlust

Gamerlegion fortsatte gårdagen med ytterligare en match i Yalla Compass-gruppspelet. Där blev det dock förlust för ztr och hans mannar efter 1-2 mot Sinners.

Gamerlegion vs Sinners

Dagens svenskmatcher

Stängt Major-kval NA (gruppspel)
Wildcard vs Boss
Party Astronauts vs Fluffy Aimers

Stängt kval till IEM Rio (slutspel)
Fnatic vs Cloud9

European Pro League (gruppspel)
Eclot vs Aurora YB

Elisa Invitational Fall (gruppspel)
Metizport vs Enterprise

Elitserien (gruppspel)
Johnny Speeds vs Warcube
Lilmix vs Kario Mart

Artikelbild: Daniel Sandström och Adela Sznajder/ESL
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..