×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskkollen: Svenska doldisar på pallen i brittisk tävling

1
Kamyar "shateri" Shateri och Andreas "addi" Wallenberg slutar på delad tredjeplats i UKIC. Här är alla resultat i gårdagens svenskmatcher.
När det spelas många matcher med svenska spelare under en och samma dag är det svårt att hålla reda på alla resultat. I Svenskkollen samlar Fragbite resultat från alla svenskars spelade matcher som vi inte redan skrivit om.

Svenska doldisarna addi och shateri på pallen i brittisk tävling

Den svenska spelaren Kamyar "shateri" Shateri har under hösten hittills flugit litegrann under radarn. 23-åringen har dock representerat det brittiska laget Chetz Esports (som coachas av Andreas "addi" Wallenberg) i den brittiska nationella tävlingen UKIC, och där levererat starka resultat.

Under gårdagen spelade Chetz semifinal i tävlingen mot Verdant. Tyvärr blev det en 0-2-förlust för svensklaget som därmed slutar på en delad tredjeplats i tävlingen.

Chetz vs Verdant

kreaz överlever i EPL-slutspelet — vann mot danskar

Rasmus "kreaz" Johansson och hans Dynamo Eclot fortsätter att klamra sig kvar i European Pro League-slutspelet. Laget är klart för lower bracket-kvartsfinal efter att ha vunnit sin lower bracket-åttondelen mot danska ECSTATIC.

Eclot vs Ecstatic

Färdigspelat för Young Ninjas i CCT Season 2 Europe Series 9

Young Ninjas CCT-resa är över för denna gång. Svensklaget är utslagna ur CCT S2 EU 9 efter att ha förlorat sin åttondelsfinal mot det tjeckiska laget Sinners med 1-2 i kartor.

För svensk del innebär resultatet att inga svenskar återstår i tävlingen.

Young Ninjas vs Sinners

Dagens svenskmatcher


Stängt Major-kval NA (gruppspel)
Wildcard vs Mythic

Stängt kval till IEM Rio (slutspel)
Fnatic vs 3DMAX

CCT Season 2 Europe Series 10 (gruppspel)
Alliance vs 9INE

Thunderpick World Championship-kval (slutspel)
Eyeballers vs Gamerlegion

Yalla Compass Summer (gruppspel)
Gamerlegion vs Sinners

Artikelbild: Pressbild/9INE och Fragbite

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..