×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskkollen: Nya Godsent vinner direkt — två raka vinster i Elitserien

2
Svenska talangerna vinner första matchen under nya namnet. Här är alla resultat i gårdagens svenskmatcher.
När det spelas många matcher med svenska spelare under en och samma dag är det svårt att hålla reda på alla resultat. I Svenskkollen samlar Fragbite resultat från alla svenskars spelade matcher som vi inte redan skrivit om.

Godsent vinner sin första match med nya femman

På lördagen stod det klart att talangerna i Young Gods blir det nya Godsent. Strax efter att organisationen kommunicerade ut nyheten spelade laget sin första match under det nya namnet. Det slutade med en 2—0-seger mot privateshow i höstsäsongens upplaga av Elitserien.

Godsent vs privateshow

Slutspelsdags för kreaz i European Pro Leauge

Det svenska utlandsproffset Rasmus "kreaz" Johansson säkrade under lördagen en slutspelsplats i European Pro League genom en seger mot Permitta Esports. Första slutspelsmötet spelades senare under dagen men där föll svenskens lag mot GUN5. Svensken fortsätter slutspelsresan under söndagen.

Dynamo Eclot vs Permitta
GUN5 vs Dynamo Eclot

Stängda Major-kvalet väntar för djL

Den tidigare Ninjas in Pyjamas-coachen Daniel "djL" Narancic skrev tidigare under sommaren på för det australienska laget Talon Esports. På lördagsmorgonen säkrade hans nya lag en plats i det stängda Major-kvalet för Oceanien genom en topp 4-placering i det öppna kvalet.

Talon vs SemperFi
The Art of War vs Talon

Dagens svenskmatcher


European Pro League Season 18 (slutspel)
Ecstatic vs Dynamo Eclot

CCT Season 2 European Series 9 (slutspel)
Sinners vs Young Ninjas

UKIC League Fall 2024 (slutspel)
Verdant vs Chetz (shateri)

Artikelbild: Pressbild/Godsent
Videokälla: masterpipe83/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..