×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskkollen: Svenskarna utslagna ur Blast Showdown — Gamerlegion föll mot BIG

1
Erik "ztr" Gustafsson och hans Gamerlegion lyckades inte ta sig vidare i Blast Showdown. Här är alla resultat i gårdagens svenskmatcher.
När det spelas många matcher med svenska spelare under en och samma dag är det svårt att hålla reda på alla resultat. I Svenskkollen samlar Fragbite resultat från alla svenskars spelade matcher som vi inte redan skrivit om.

Samtliga svenskar utslagna ur Blast Showdown


Blast-äventyret tog slut redan i åttondelsfinalerna för svenskarna. Efter Metizport och Ninjas in Pyjamas uttåg ur turneringen var det på fredagskvällen Erik "ztr" Gustafsson och hans Gamerlegion tur. Laget tappade en ledning mot BIG och förlorade till slut med 1—2 i kartor.

BIG vs Gamerlegion

Young Ninjas behöver en vinst för CCT-avancemang — ställs mot Alliance


De svenska talangerna Jacob "jocab" Nerheden och Leo "Silence" Ingvarsson i Young Ninjas tog sig under fredagen vidare från gruppspelet i det stundande kvalet till kommande säsong av CCT. Svensklaget besegrade Illuminar Gaming med 2—1 i kartor i sista gruppspelsmatchen.

Illuminar vs Young Ninjas

Dagens svenskmatcher


Stängt kval till CCT Season 2 Europe Series 10 (utslagsmatch)
Alliance vs Young Ninjas

European Pro League Season 18
Dynamo Eclot vs Permitta

Elitserien (gruppspel)
Young Gods vs privateshow
Johnny Speeds vs Warcube

Artikelbild: Metizport/X
Videokälla: Esportstudion/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..