×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Godsent har inte betalat ut spelarlöner under 2024

1
Godsents förra femma har inte fått någon lön från organisationen under 2024.
Under onsdagen släppte Godsent hela CS-laget med anledningen att de förlorat lagets huvudsponsor i början av året. Nu kommer uppgifter från Dust2.se har organisationen inte betalat ut någon lön till laget under hela 2024.

Sajten skriver att de senaste utbetalda lönerna till spelarna var i december förra året. De skriver även att andra personer som representerat organisationen drabbats av liknande sak tidigare. Löner till bänkade spelare, prispengar från turneringar och andra pengar som organisationen är skyldiga ska inte ha betalats ut.

Godsents vd Ludwig Sandgren erkänner för sajten att löner och prispengar inte betalats ut under 2024. Han tillägger dock att de kommer att "betala tillbaka varenda krona" och att de tidigare betalat tillbaka pengar som de varit skyldiga.

Sandgren förklarar även att de försökt lösa den ekonomiska situationen genom att sälja spelare, eller hela laget, till någon annan organisation. Men detta har de inte lyckats med.

Artikelbild: Godsent/X och Daniel Sandström

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..