×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Godsent letar nya spelare – möts av kritik: "Pinsamt"

1
Det svenska storlaget vill signa en ny femma.
Efter att ha förlorat en av sina huvudsponsorer tvingades den svenska esportorganisationen Godsent i mars att bänka och transferlista hela sitt Counter-Strike 2-lag. Nu meddelar organisationens CS-coach Samuel "Zyppe" Martinsson genom ett inlägg på X att man är på jakt efter nya spelare till en ny femma.

Enligt uppgifter till Fragbite har Godsent redan varit i kontakt med flera spelare och inlett förhandlingar om en plats i det nystartade laget. Målsättningen är att presentera ett nytt huvudlag inom de närmaste veckorna.

Att Godsent väljer att satsa på att värva en ny femma är dock inte helt okontroversiellt då organisationen fortfarande har skulder till spelare som representerat organisationen tidigare. I en rad inlägg på X riktade CS-profilen och kommentatorn Ludwig "Luddie" Hall kritik mot beslutet att värva nya spelare innan man betalat av sina skulder.

"Måste bara fråga, har ni redan fått in en budget för att bygga ett starkt lag? DRAKEN har inte fått pengar? Fler saknar men har inte fått ok att nämna deras namn. Större än så här är ni, fyfan va pinsamt. Gör om, gör rätt!", skriver Luddie i ett av sina inlägg.


Efter att flera andra användare också riktat kritik mot Godsent valde organisationens vd Ludwig Sandgren att bemöta Luddie och bekräftade då att organisationen fortfarande har skulder men att man har som målsättning att betala ut de pengar man är skyldig.

"Vi jobbar på att lyfta oss och betala tillbaka allt fortfarande, det är inte som att vi signat några nya spelare eller inte avser att betala tillbaka varje krona, som vi har sagt hela tiden, och det är författat i avtal. Vi gör om och vi gör rätt, det lovar vi", skriver han.


Artikelbild: Pressbild/Godsent

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..