×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Efter uppdateringen — oskyldiga CS-spelare drabbas av felaktiga avstängningar

1
Robin "ropz" Kool manar till tålamod.
Under natten till tisdagen släppte Valve en uppdatering för Counter-Strike 2 som skulle motverka hårdvaruassisterad counter-strafing. Nu kommer rapporter om att uppdateringen lett till till att oskyldiga spelare blivit felaktigt avstängda för att de tryckt för snabbt på rörelseknapparna, skriver nyhetssajten Dot Esports.

Uppdateringen riktar sig mot kontroversiella teknologier som hårdvaruutvecklaren Razers Snap Tap för att förhindra att spelare får en orättvis fördel. Det nya systemet verkar dock vara lite för känsligt, vilket resulterat i att spelare blivit felaktigt kickade från spelet.

Faze Clan-stjärnan Robin "ropz" Kool har uttalat sig om situationen och stöttar Valves beslut att förbjuda dessa typer av programvaror. I ett inlägg på X uppmärksammar han också problemen med felaktiga avstängningar och uppmanar till tålamod.

"Felaktiga avstängningar kan ske, låt dem fixa det", skriver ropz.


Artikelbild: Stefan Petrescu/PGL och Skärmbild/Counter-Strike
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..