×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

G2-stjärnan hyllar s1mple: "Vi väntar alla på din återkomst"

1
Ilya "m0NESY" Osipov valde att hylla sin idol efter förlusten.
Oleksandr "s1mple" Kostylievs senaste professionella CS-match var i mars. Under månaderna har många fans undrat när den ukrainska stjärnawpern kommer att återvända, och nu börjar även proffsspelarna fundera. Efter gårdagens förlust mot Mouz tog G2 Esports-stjärnan Ilya "m0NESY" Osipov till X för att hylla s1mple.

"Turneringen avslutades så tidigt för oss så jag fick aldrig tiden att säga det jag ville säga på scenen. Jag vill skicka ett meddelande till en man som inspirerade miljontals människor, inklusive mig. Sasha, vi väntar alla på din återkomst till proffsscenen. Det är dags att omvandla hatarna till fans igen!", skriver m0NESY på X.

Det är ännu oklart när s1mple kommer att återvända till CS - och spelaren själv verkar inte heller veta det. "Förhoppningsvis snart", sa s1mple i juli. För Natus Vincere går det dock fortsatt starkt, då laget ikväll spelar i semifinalerna av IEM Cologne mot Ludvig "Brollan" Brolin och hans lag Mouz. Matchen är schemalagd att spelas klockan 19:00 och sänds på svenska på Esportstudions Twitch-kanal.

Artikelbild: Adela Sznajder/ESL och Luc Bouchon/ESL
Videokälla: ESL/Twitch


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..