×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

CS-proffset kritiserar Valves regeländring: "Förstörde magin i Majors"

1
Den kritiserade regeländringen kan ha förödande konsekvenser för små lag, menar portugisen.
Valve ändrade reglerna inför Majorn i Shanghai genom att slopa öppna kval och istället införa en världsrankning som baseras på hur mycket pengar laget vunnit. De bästa lagen blir inbjudna till Majorns stängda kval. Men denna förändring var kritiserad redan från början, då den förhindrar små, nyskapade lag från att nå Majorn. I en intervju med CS-sajten Escorenews berättar Christopher "MUTiRiS" Fernandes, in-game leader för Saw, att han inte gillar förändringen, men förstår att den är nödvändig.

— Jag förstår Valves beslut, de vill skydda lagen. Men de förstörde magin som fanns i Majors, då alla kunde nå till den. Vi har varit där. Just nu är vi ett bra lag, men förr i tiden var det vi som kämpade för platserna i Majorn.

Den kritiserade ändringen hände av en enkel anledning: Det finns alldeles för många fuskare i CS2. Majorkvalet till Majorn i Köpenhamn präglades av fuskare, vilket Eyeballers också stötte på.

— De kan inte fixa fusk-problemet i kvaltävlingarna. Det är riktigt svårt för oss, som lag, att spela mot fuskare. Jag gillar inte Valves ändring, men jag förstår den.

Saw gjorde precis en historisk insats i IEM Cologne, då de lyckades nå semifinalerna efter vinster mot Faze Clan, G2 Esports och The MongolZ. De stängda kvalen till Majorn inleds redan denna vecka, med svensklag som Johnny Speeds, Sangal Esports (LNZ, yxngstxr) och Bleed (hampus, nawwk).

Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: Repbuleague/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..