×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Valve ändrar regelboken för Majors — öppna kval slopas

1
Det blir inga öppna europeiska kval till Majorn i Shanghai.
Under natten till fredagen valde speltillverkaren Valve att publicera ett antal ändringar i regelboken för Majors i Counter-Strike 2. Den viktigaste ändringen i regelboken rör de öppna Major-kvalen som numera helt och hållet kan slopas i de största regionerna.

Tidigare har arrangören av Majors varit tvungna att hålla öppna kval för att avgöra vilka lag som ska ta plats i Major-tävlingens stängda kval. I och med nattens ändring behövs inte detta längre då alla lag som deltar i det stängda kvalet istället ska bjudas in baserat på lagens placering på Valves officiella världsranking. Endast om det inte är praktiskt möjligt att fylla de stängda kvalen med lag baserat på världsrankingen ska arrangören anordna öppna kval.

Efter att Major-regelverket uppdaterats presenterade den kinesiska turneringsarrangören Perfect World, som arrangerar höstens Major i Shanghai, schemat för höstsäsongens Major-cykel. Där framgår att det i höst bara kommer att hållas öppna kval för den asiatiska regionen och alltså inte alls i Europa eller Amerika.

Förutom att slopa de öppna kvalen har Valve också ändrat regelverket så att inbjudningar till RMR-tävlingarna inte längre baseras på resultatet i den föregående Majorn, utan också kommer att delas ut baserat på Valves världsranking.


Artikelbild: Stephanie Lindgren/PGL
Videokälla: PGL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..