×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Mexiko

CS-coach straffas efter märkligt regelbrott

1
Coachen skvätte vatten på en motståndare efter att hans lag förlorat.
Den amerikanska CS-coachen Matt "Warden" Dickens har blivit avstängd från att vistas i faciliteterna i det amerikanska LAN-kvalet till Majorn i Köpenhamn. Avstängningen kommer efter att turneringsarrangören PGL funnit att Warden betett sig osportsligt mot sina motståndare i M80.

Enligt nyhetssajten Dust2.us ska incidenten som fick Warden avstängd utspelats efter att hans lag Wildcard förlorat mot M80. När M80-spelarna kom för att tacka för matchen ska Warden ha vägrat att skaka hand med spelarna och istället skvätt vatten från sin vattenflaska på dem.

Efter att incidenten uppmärksammats av journalisten Danish "Nohte" Allana på X valde Warden att öppet be om ursäkt för sitt beteende.

"Jag vill be om ursäkt till Mario "malbsMd" Samayoa för att ha skvätt vatten på honom. Jag lät mina känslor få överhanden efter ett meningsutbyte med honom efter matchen. Jag skäms för mitt agerande", skriver Warden.


Sportsligt kommer avstängningen inte att ha någon större inverkan på Wildcard då laget genom förlusten mot M80 åkte ur kvalet.

Artikelbild: Pressbild/Complexity och Noppadon Manadee/Unsplash

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..