×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Polska legendaren varnad efter regelbrott under IEM Cologne

1
Wiktor "TaZ" Wojtas bröt mot reglerna i G2 Esports gruppspelsmatch.
G2 Esports tränare Wiktor "TaZ" Wojtas har fått en varning från ESL efter att ha brutit mot turneringens kommunikationsregler under lagets gruppspelsmatch mot Pain Gaming, rapporterar CS-sajten HLTV. Incidenten inträffade under den första halvan av Nuke när TaZ sågs peka på vad som verkar vara ett strategidokument, vilket ansetts vara ett brott mot reglerna eftersom det skedde under matchen och inte under en timeout.

ESL bekräftade incidenten för HLTV och uttalade: "Vi kan bekräfta att vi är medvetna om situationen och att TaZ har fått en varning enligt vårt regelverk under matchen mot Pain Gaming."

Varningen kommer att vara giltig resten av turneringen. Om TaZ bryter mot reglerna i ännu en match riskerar han att bli avvisad från matchen och förlora sina coachningsrättigheter för resten av matchen. ESL:s regelbok för Pro Tour tydliggör att tränare inte får kommunicera genom icke-verbala medel utanför de angivna tidsramarna.

Se TaZ peka på strategidokumentet

Artikelbild: Viola Schuldner/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..