×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

IEM Cologne: Slutspelslagen klara efter dramatisk avslutning

1
Efter en makalös comeback står det klart vilka lag som tagit sig till slutspel i IEM Cologne.
Gruppspelet i IEM Cologne är avslutat och slutspelslagen har nu fastställts. Natus Vincere och Team Vitality har båda säkrat direktplatser i tävlingens semifinaler efter att ha toppat sina respektive grupper.

Navi säkrade gruppsegern i grupp A under gårdagen efter vinst mot Saw, medan Vitality tog hem vinsten i grupp B efter att besegra Mouz i sin gruppfinal.

Natus Vincere vs Saw
Mouz vs Vitality

I grupp A knep till slut G2 Esports den sista slutspelsplatsen efter att ha besegrat Pain Gaming i gruppens lower bracket-final.

G2 vs Pain

Utöver gruppfinalen spelades tre matcher i grupp B under tisdagen. Dagen inleddes lower bracket-semifinaler där Falcons Esports och Complexity Gaming blev utslagna av Faze Clan och Team Liquid.

Falcons vs Faze
Liquid vs Complexity

Faze och Liquid gjorde sedan upp i en dramatisk lower bracket-final där Faze Clan mirakulöst stod som segrare efter att ha hämtat upp ett 1-11-underläge på den avgörande kartan Mirage — en minst sagt snöplig förlust för Liquid.

Liquid vs Faze

För slutspelslagen väntar nu ett par dagars vila innan kvartsfinalerna drar igång på fredag i Lanxess Arena. Matchschemat i slutspelet är som följer.

Kvartsfinaler (fredag)
Saw vs Faze
Mouz vs G2

Semifinaler (lördag)
Vitality vs Saw/Faze
Navi vs Mouz/G2

Final (söndag)
TBD vs TBD

Artikelbild: Viola Schuldner/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..