×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Brollans lagkamrat hyllas av experterna: "Är en superstjärna"

1
Duncan "Thorin" Shields tror att 17-åringen kan revolutionera supportrollen.
Mouz hade en fin vårsäsong med flera starka resultat. Laget var även rankade som världens bästa lag under en period. Nu hyllar flera experter lagets finska stjärnskott Jimi "Jimpphat" Salo.

När CS-analysten KingT gästade Duncan "Thorin" Shields och Alex "Mauisnake" Ellenbergs podcast Snake & Banter handlade en av diskussionerna om den finska 17-åringen. KingT valde att hylla supportspelaren som en ny typ av superstjärna.

"MOUZ har på sätt och vis en superstjärna. Jag tror att många människor har varit exalterade eller njutit av att se Jimpphat under de senaste sex månaderna när han tog sig in i huvudlaget. Men den senaste utvecklingen och hans bana fick mig att övertyga mig om att han bara är en superstjärna, vi har inte alla insett det än", säger KingT och fortsätter:

"Han spelar tuffa positioner, och trots allt det lägger han ut galna siffror. Det faktum att han gör det från dessa platser öppnar också upp resten av kartan för resten av laget att prestera, ta andra stjärnplatser och faktiskt tillåta dem att vinna fler matcher. MOUZ kanske inte inser det själva, men kanske har de den första supportsuperstjärnan, åtminstone i CS2, potentiellt tillbaka så långt som till CS:GO. Den här killen är på en ny nivå, och jag tror att han är en ny typ av superstjärna".

Både Thorin och Mauisnake håller med om hyllningarna. Thorin tror att 17-åringen kan revolutionera rollen som ankare/support genom att även vara en hårdskjutande spelare. Dessutom jämför Thorin honom med Freddy "KRiMZ" Johansson när han var som bäst.

Jimpphat anslöt till Mouz organisation under 2022 när han blev en del av Mouz NXT. Inför IEM Cologne 2023 plockades han upp till huvudlaget. Sedan dess har han vunnit tre turneringar med laget och under 2024 har han stått för ratingen 1.19 — samma som Nikola "NiKo" Kovač.

Artikelbild: Pressbild/PGL, Pressbild/ESL och Presbild/EWC
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..