×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Eyeballers utslagna ur CCT Season 2 — Lilmix förlorar mot rumäner i Elisa Invitational

1
Det fortsätter att vara tufft för Eyeballers när de åker ut ur turneringen CCT Season 2 Europe Series 7 efter förlust mot Joel "joel" Holmlund och Jonas "Lekr0" Olofssons BC.Game.
Eyeballers är utslagna ur CCT Season 2 Europe Series 7 efter att ha förlorat tre raka bäst-av-tre-matcher i Swissformatet. I den sista matchen ställdes mot Joel "joel" Holmlund och Jonas "Lekr0" Olofssons BC.Game men fick erkänna sig besegrade efter två raka kartförluster. För Lilmix del blev det också förlust när de förlorade två raka kartor mot rumänska laget Infinte i Elisa Invitational Fall 2024 Contender.

CCT Season 2 Europe Series 7
Sverige Eyeballers vs. Europa BC.Game 0-2
6-13, 10-13
Eyeballers: poiii, Golden, Peppzor, HEAP, JW
BC.Game: anarkez, pr1metapz, joel, Lekr0, CacaNito


Elisa Invitational Fall 2024 Contender
Sverige Lilmix vs. Rumanien Infinite 0-2
2-13, 5-13
Lilmix: bq, SHiNE, dex, quix, L00m1
Infinite: d1maje, mhN1, starplajerz, zewts, CHANKY
Det betyder att Eyeballers har bara vunnit 3 av 21 kartor den senaste månaden i officiella matcher som synts på HLTV.org och har haft en tuff start på höstsäsongen. För Lilmix del går det lite bättre med 3 av 7 kartvinster senaste månaden och de har fortfarande en chans att hålla sig kvar i turneringen då de har 1 vinst och 2 förluster i Elisa Invitational Fall 2024 Contender.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..