×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Eyeballers återigen inbjudna till onlinetävling - Johnny Speeds ratas

1
Eyeballers fortsätter med högt tempo i höstsäsongen, men Johnny Speeds blir inte inbjudna.
En ny upplaga av onlinetävlingen CCT Online Series är snart igång vilket innebär fler matcher för svenska spelare. I den kommande upplagan har sju svenskar hittills blivit inbjudna, men Johnny Speeds fortsätter att ratas av turneringsarrangörerna.

Eyeballers återvänder som det enda helsvenska laget i turneringen. Svenskarna har haft en svag början på säsongen då de endast vunnit tre av fjorton matcher. I turneringens förra upplaga hamnade Eyeballers på en delad 20:e plats. Nu hoppas laget få sin revansch i den nya upplagan.

BC.Game återvänder till turneringen för den tredje gången i rad. Vi återfinner svenskduon Jonas "Lekr0" Olofsson och Joel "joel" Holmlund i laget, vars lag hittils presterat på hög nivå med vinster över bland annat Metizport och Eyeballers.

Men var är Johnny Speeds? Laget har tidigare klagat på att de inte blir inbjudna till turneringar, och återigen väcks frustration hos fansen då laget ratas från ännu en onlinetävling. Turneringen inleds på tisdag den 5:e augusti och det kan komma fler svenskar till turneringen. Exempelvis spelade Sangals svenskduo Linus "LNZ" Holtäng och Simon "yxngstxr" Boije i den förra upplagan av turneringen.

Här är svenskarna som hittills är bekräftade att delta i tävlingen:
Eyeballers
Maikil "Golden" Selim
Jesper "JW" Wecksell
Ludvig "HEAP" Alonso
Peppe "Peppzor" Borak
Sverige Alex "poiii" Nyholm Sundgren

Europa BC.Game
Jonas "Lekr0" Olofsson
Joel "joel" Holmlund


Artikelbild: Fragbite och Stephanie Lindgren/Svenska Cupen
Videokälla: Fragbite

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..