×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

NAVI-coachen om s1mple: "Kan börja med tier 3 lag"

1
Många vill att Oleksandr "s1mple" Kostyliev ska återvända till CS, men när och hur är ännu oklart.
I en intervju med den brasilianska nyhetssajten Dust2.br berättar Natus Vincere-coachen Andrey "B1ad3" Gorodensky om stjärnspelaren Oleksandr "s1mple" Kostylievs återvändning till Counter-Strike, och vad som skulle krävas av honom som spelare:

– Alla lag som behöver en bra sniper kan bli s1mples hem. Om jag var s1mple så skulle jag börja visa redan nu att jag är redo efter Shanghai. Jag vet inte, han kan börja spela onlinetävlingar med tier 3 lag för att komma igång igen. Vi alla känner s1mple, han är den bästa spelaren någonsin, han behöver bara komma i form igen, berättar B1ad3 i intervjun.

Sedan oktober förra året har s1mple inte spelat kompetitivt. Han valde då att ta en paus från spelet och många förväntade honom att komma tillbaka innan Majorn i Shanghai. Med bara en månad kvar tills den stängda kvalen till turneringen börjar ser det osannolikt ut att vi kommer få se stjärnawpern i Shanghai, men s1mple har själv uttryckt en viljan att "snart" komma tillbaka till Counter-Strike.

Angående s1mples återinträde i CS berättar B1ad3:

– Han vilar, så självklart är han inte i toppform och han behöver börja göra något. Så fort han är redo att komma tillbaka så kan vad som helst hända, vi vet inte. Efter Majorns finns det utrymme för transfers, och då är det oftast de misslyckade lagen som hamnar utanför en topp-8 placering som ändra i linan.

s1mple har spelat i Natus Vincere sedan 2016, men laget har nu funnit en värdig ersättare med Igor "w0nderful" Zhdanov. Att s1mple hamnar i ett nytt lag efter Majorn är därmed inte omöjligt.

Artikelbild: Pressbild/PGL och Luc Bouchon/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..