×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

s1mples öppna kritik mot Valve: "Fucking suger"

2
Oleksandr "s1mple" Kostyliev är inte nöjd med vissa aspekter av Counter-Strike 2.
Över ett halvår har gått sedan Counter-Strike 2 släpptes i sin helhet. Trots att speltillverkaren Valve sedan dess släppt flera uppdateringar till spelet har problemet med fuskare bestått.

Nu väljer Oleksandr "s1mple" Kostyliev att öppet kritisera Valve för bolagets undermåliga anti-cheat. I ett inlägg på X rasar s1mple över situationen och uppmanar speltillverkarna att antingen bygga ett eget anti-cheat som fungerar eller köpa loss det som spelplattformen Faceit använder.

"Ni måste förstå att utan ordentligt anti-cheat så fucking suger Premier. Ingen kommer att grinda för rating som i Valorant. Det enklaste sättet (att lösa problemet, reds. anm.) är att ansluta till Faceits anti-cheat, det svåra sättet är att skapa ett eget bättre", skriver s1mple.


Stjärnan, som av många ses som världens bästa CS:GO-spelare genom tiderna, har tidigare öppet kritiserat CS2 för att vara buggigt och valde själv att ta en paus från professionellt spelande efter CS2:s release. Under hösten väntas s1mple göra comeback då han uttalat att han har som målsättning att spela i höstens Major i Shanghai.

Artikelbild: Luc Bouchon/ESL och Pressbild/Counter-Strike
Videokälla: Blast/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..