×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Complexity-stjärnan belyser FPS-problem med CS2

1
Jonathan "EliGE" Jablonowski tycker att Counter-Strike 2 presterar sämre FPS idag än för ett år sedan.
Counter-Strike 2 har upplevt en märkbar försämring i prestanda, enligt Complexity Gaming-spelaren Jonathan "EliGE" Jablonowski. Under den senaste tiden har EliGE observerat en kraftig nedgång i FPS i spelet, trots användning av bättre datorer.

EliGE delade sina iakttagelser genom ett inlägg på X och jämförde spelets prestanda mellan två stora turneringar: IEM Sydney 2023 i oktober förra året och IEM Cologne 2024, som pågår just nu. Han konstaterade att spelet, trots regelbundna uppdateringar från utvecklaren Valve, har presterat sämre med tiden, vilket är ett bekymmer för spelare på den högsta nivån.

"460 FPS på bättre datorer än de vi hade i Sydney på samma karta där jag fick 650-700 FPS förra året. Referens för hur mycket FPS:en har försämrats under de senaste 9 månaderna eller hur lång tid det nu har varit", skriver EliGE i sitt inlägg.


Artikelbild: João Ferreira/PGL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..