×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Profilen: FPS:en i CS2 sjunker ju längre du spelar

1
Har du också problem med FPS-tapp efter att ha spelat Counter-Strike 2 under en längre tid?
FPS:en i Counter-Strike 2 sjunker ju längre du spelar. Det påstår flera spelare som rapporterar att FPS-nivåerna skiljer sig markant i början av en match jämfört med i slutet av den.

CS-profilen Thour rapporterade in problemet till speltillverkaren Valve redan i februari i år men några förbättringar verkar inte ha skett ännu.

"Tyvärr kvarstår problemet fortfarande. FPS:en sjunker ju längre du spelar, särskilt i spellägen som Deathmatch och Arms Race. Jag rapporterade det här problemet till CS2-teamet i februari", skriver Thour i ett inlägg på X med en skärmbild av hur andra spelare vittnat om liknande problem på Reddit.


Är du en av spelarna som har problem med sjunkande FPS-nivåer ju längre du spelar kan en omstart av datorn vara en tillfällig fix.

Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike och Reddit
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..