×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Kinesiska F1-stjärnan avslöjar sitt drömlag i CS2

1
Vad tycker du om Zhou Guanyus drömfemma?
Den kinesiska Formel 1-stjärnan Zhou Guanyu kör till vardags för Sauber-stallet och vid sidan av racingen är han ett stort CS-fan. När 25-åringen tidigare i veckan medverkade i en video på den kineniska plattformen Douyin visade han bland annat upp sitt dyra inventory.

Han ombads dessutom att nämna sin drömfemma i CS. Den femman består av tidigare Team Liquid-duon Casper "cadiaN" Møller och Russel "Twistzz" Van Dulken samt tidigare G2 Esports-trion Justin "jks" Savage, Ilya "m0NESY" Osipov och Nikola "NiKo" Kovač.

F1-säsongen rundas av den 8 december med ett race i Abu Dhabi. Samtidigt arrangeras årets andra Major i Guanyus hemstad Shanghai och om kinesen beslutar sig att njuta av CS världsklass på plats återstår att se.

Artikelbild: Zhou Guanyu/X och Pressbild/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..