×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Neymar lånar ut exklusiv AK-47 under IEM Cologne

1
Neymar ska ha köpt skin för över en miljon kronor under förra året.
Fotbollsstjärnan Neymar har lånat ut sitt sällsynta AK-47 blue gem-skin till Furia Esports-spelaren Yuri "yuurih" Santos för användning under IEM Cologne, rapporterar den brasilianska nyhetssajten Dust2.br. Den brasilianske fotbollsspelaren, som köpte skinet för 60 000 dollar (~630 000 kronor) i april förra året, lånar ut skinet som ett sätt att visa sitt stöd för yuurih och Furia.

Skinet, en AK-47 Case Hardened (Minimal Wear) med mönster 661, är en av de mest eftertraktade skinen i spelet och yuurih har använt vapnet under play-in-stadiet av IEM Cologne, där Furia har en vinst mot Imperial Esports och en förlust mot Team Liquid som facit. Laget spelar en direkt avgörande match om en plats i huvudtävlingen under fredagen då man ställs mot Heroic.

Neymar är känd för sitt stora intresse för CS och har tidigare investerat stora summor på skins. Tillsammans med AK-47:n ska stjärnan ha köpt ytterligare två skins för totalt 110 000 dollar (~1,1 miljoner kronor) förra året.

Artikelbild: Nemyar/Instagram och Skärmbild/Counter-Strike
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..