×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Danska fotbollsstjärnan investerar i CS - igen

1
Återigen satsar den tidigare danska landslagspelaren Nicklas Bendtner på CS.
Den före detta Arsenal-stjärnan och CS-fantasten Nicklas Bendtner har lanserat en esport-investeringsgrupp vid namn Legendary Gaming Group. Gruppen har redan investerat i ett antal företag i esportsscenen, däribland organisationen Team Singularity. Laget bänkade samtliga spelare under 2023 och pausade sin CS-division, men med finansieringen från Nicklas Bendtner kan laget förhoppningsvis återkomma.

"Jag är riktigt nöjd med laget vi har skapat i Legendary och ser framemot att vara del av något större i en industri som jag är fascinerad av", säger den tidigare fotbollsspelaren i pressmeddelandet.

Det är inte heller första gången som stjärnan har investerat i CS. 2022 skapade Bendtner ett heldanskt CS-lag som efter bara några månader splittrades. Angående sin roll i den nya organisationen är fotbollsspelaren osäker:

"I organisationen kommer jag att ha en aktiv roll, men vad den exakta titeln blir är inte 100% bestämt än."

Senast vi såg Bendtner var när han gjorde gästinspel i Blast Premiers säsongfinal i Köpenhamn i slutet på 2022. Då ställdes han mot Oleksandr "s1mple" Kostyliev i showmatchen före finalen, men förlorade där 16-13.

Se Bendtner göra entré före finalen av Blast Premier 2022:

Artikelbild: Pressbild/Valve och Кирилл Венедиктов, CC BY-SA 3.0 GFDL, via Wikimedia Commons
Videokälla: Fragbite

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..