×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Danska fotbollsstjärnorna spelar CS under fotbolls-EM

1
Kan Counter-Strike hjälpa Danmark till EM-guld?
Fotbolls-EM sparkades under fredagskvällen igång med ett möte mellan värdnationen Tyskland och Skottland. Mitt under den stora fotbollsfesten bedriver dock flera av stjärnorna sin tid med att spela Counter-Strike.

När den danska TV-kanalen TV2 fick en rundvisning av hotellet som det danska landslaget bor på under turneringen visade det sig att laget fått tillgång till datorer. I ett klipp som kanalen delat med sig av berättar landslagschefen Christian Nørkjær vilka i laget som spelar mest.

— Mæhle (Joakim Mæhle, red. anm.) spelar en del, Simon (Simon Kjær, red. anm.) spelar också. Det finns ganska många av dem faktiskt. Delaney (Thomas Delaney, red.anm.). Zanka (Mathias Jørgensen, red.anm.) kanske också då och då. Men det är faktiskt fler som sätter sig här och spelar, säger Nørkjær i klippet.

AC Milan-spelaren Simon Kjær är en av delägarna i den nystartade danska organisationen WOPA Esport. Joakim Mæhle, som till vardags spelar i VfL Wolfsburg, har en Twitch-kanal där han bjuder sina tittare på CS ibland.

Det danska fotbollslandslaget inleder sin EM-resa under söndagskvällen med ett möte mot Slovenien.

Artikelbild: Pressbild/AC Milan, Pressbild/Borussia Dortmund och Pressbild/Atalanta BC
Videokälla: Fragbite

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..