×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Johnny Speeds klara för ny final — bekväm seger mot polska laget

1
Det svenska topplaget besegrade Enterprise upper i bracket-finalen av European Pro Leagues andradivision.
Tidigare i veckan spelade det svenska topplaget Johnny Speeds till sig en plats i upper bracket-finalen av European Pro Leagues andradivision. På lördagen besegrade svenskarna den polska femman i Enterprise med 2—0 och är därmed klara för ännu en final.

Sverige Johnny Speeds
bobeksde, chawzyy, draken, Ro1f, spooke

Polen Enterprise
bajmi, Demho, ex1st, fr3nd, Sobol

Segern knep svenskarna genom att vinna matchens första karta Dust 2 med imponerande 13—4. Johnny Speeds följde sedan upp med en imponerande vändning från 3—9 till 13—9 på Inferno. Serverns dödligaste spelare var Olle "spooke" Grundström med sina 37 kills.

Johnny Speeds spelar den stora finalen under måndagsmorgonen och där väntar antingen ett returmöte mot Enterprise eller danskarna i TSM. Vinnaren av tävlingen belönas med 5 000 dollar (cirka 53 000 kronor).

Artikelbild: Joakim Asplund/Godsent
Videokälla: Elisa Esports/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..