×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Johnny Speeds faller i finalen och missar Betboom Dacha

1
Johnny Speeds faller i slutspurten, men har bjudit på ett enastående spel i turneringen.
Johnny Speeds hade vunnit 8 matcher i rad, men någon gång behövde det vända. Det gjorde det idag i finalen av kvaltävlingen till Betboom Dacha play-ins, en play-in-tävling till en av årets största LAN-tävlingar. På två nära kartor förlorade Johnny Speeds mot 9 Pandas och avancerar därmed inte vidare till nästa steg i kvalet.

Det började starkt för Johnny Speeds på Nuke då de vann 6 raka rundor mot första halvlekens slut och avslutade halvan 8-4. På T-sidan gick det dock betydligt sämre för svenskarna, som endast lyckades vinna två rundor. Ryssarna i 9 Pandas stängde därmed kartan 13-10. Bäst i JS var Kalle "Ro1f" Johansson och Jonatan "bobeksde" Persson, som båda bjöd på en imponerande prestation som tyvärr inte räckte hela vägen.

Den andra kartan var Mirage. Här såg det återigen bra ut för svenskarna som ledde 7-5 vid första halvlek. 9 Pandas kämpade dock tillbaka och tog matchen hela vägen till övertid vid 12-12. Här gick det galant för ryssarna, som vann fyra raka rundor och stängde kartan 16-12.

I och med förlusten avancerar Johnny Speeds inte vidare till Betboom Dacha, men de har säkerligen imponerat många med vinster över lag som Fnatic och Cloud9. Svenskarnas nästa match blir redan en timme efter denna förlust, denna gång i onlinetävlingen European Pro League där de ställs mot Owen "smooya" Butterfields lag Into The Breach. Matchen är schemalagd att spelas 15:30 på måndagseftermiddagen.


Artikelbild: Fragbite
Videokälla: Fragbite/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..