×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Metizport vinner toppderbyt — säkrar plats i Blast Premier Showdown igen

2
Toppmötet slutade med Metizport-vinst.
Det blir Metizport som kniper den sista platsen i miljontävlingen Blast Premier Fall Showdown. Svensklaget vinner det nordiska kvalet efter att ha besegrat landsmännen Johnny Speeds i ett finalderby med 2-0 i kartor och tar därmed revansch efter gårdagens förlust mot samma lag i kvalets gruppspel.

Vinsten kom efter två övertygande kartvinster på Ancient (13-3) och Anubis (13-6). Inhoppande Lucas "L00m1" Haukland, som under kvalets sista speldag klivit in istället för Metizports ordinarie AWP-spelare Jack "Jackinho" Ström Mattsson, toppade scoreboarden på Ancient medan Linus "nilo" Bergman var dödligast på Anubis.

För Metizport innebär vinsten i kvalet att man upprepar succén från vårsäsongen då laget också lyckades kvala till Blast Showdown, då genom det europeiska kvalspelet.

Blast Premier Fall Showdown har 130 000 dollar (~1,4 miljoner kronor) i prispott och spelas den 21—25 augusti. Övriga lag som deltar i tävlingen är bland annat storlag som Faze Clan, Virtus.pro och Ninjas in Pyjamas.

Artikelbild: Metizport/X och Daniel Sandström
Videokälla: Esportstudion/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..