×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

pita hoppfull inför framtiden: "Svensk CS är på uppgång"

1
Faruk "pita" Pita ser positivt på framtiden för svensk CS.
De senaste åren har den svenska tillvaron lyst med sin frånvaro i den absoluta världstoppen av Counter-Strike. Nu är dock svensk CS på väg tillbaka, det menar i alla fall den tidigare Dignitas- och Ninjas in Pyjamas-coachen Faruk "pita" Pita.

När 33-åringen gästade HLTV Confirmed tidigare i veckan kretsade ett samtalsämne kring den svenska CS-scenen. På Zvonimir "Professeur" Burazin fråga om läget i svensk CS förklarade svensken han ser positivt på framtiden.

— Vi har fallit så lågt i svensk CS jämfört med vad vi hade för tio år sedan, eller ännu mindre. Så nu är vi bara glada om vi har en svensk spelare att följa, det är vad det är. Men jag tror att svensk CS är på uppgång, det gör jag verkligen. Jag tror att svensk CS kanske kommer tillbaka om ett eller två år, säger pita innan Chad "SPUNJ" Burchill lyfter Johnny Speeds som exempel.


Artikelbild: Pressbild/NIP och HLTV Confirmed/X
Videokälla: Relog Media/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..