×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ACON

Media: pita och hans lag släpps av 00Nation

1
Faruk "pita" Pita är fri att utforska nya möjligheter.
00Nation har kommit överens med laget om att bryta kontrakten. Anledning ska vara att organisationen skiftar fokuset bort från esport, rapporterar HLTV.

"Kommer snart.. 00 är ett crossover-märke som kombinerar musik, mode, sport, utomhus med spel för att skapa kraftfulla gemenskaper med flera passionspunkter och djupare upplevelser för varumärken, talanger och publik över ungdomar", står det nu på deras hemsida.

Detta skulle innebära att den svenske coachen Faruk "pita" Pita och hans spelare är fria att utforska nya möjligheter. Laget plockades upp av 00Nation i augusti och har under den tiden hunnit med att vinna den elfte upplagan av European Pro League och Pinnacle Cup V

pita har utöver sin långa spelarkarriär även coachat lag som Ninjas in Pyjamas, Copenhagen Flames och Dignitas innan han klev in i 00Nation. Nu återstår det att se vart karriären fortsätter.

00Nation
Florian "syrsoN" Rische
Jon "JDC" de Castro
Thomas "birdfromsky" Due Frederiksen
Dion "FASHR" Derksen
Vladan "VLDN" Radevic
Faruk "pita" Pita (coach)

Artikelbild: Carolina Mårtensson och 00Nation/X

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..