×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

joel förnekar fuskande — ska uttala sig om avstängningen

1
Joel "joel" Holmlund förnekar att han någonsin skulle ha använt fusk.
Tidigare i veckan stängdes den svenska spelaren Joel "joel" Holmlund av från spel i onlinetävlingen CCT efter att ha blivit bannad av antifusk-programmet Akros. Nu har joels lag BC Game gjort ett nytt uttalande rörande skandalen.

I uttalandet skriver BC Game att man är "ovetande om den faktiska sanningen i situationen" och att man därför väljer att fortsatt ha joel på bänken. Man letar också efter en permanent ersättare till svensken då det är oklart när han eventuellt skulle kunna bli spelklar igen.

BC Game skriver vidare att Akros informerat organisationen om att joels avstängning följde av att antifuskprogrammet upptäckt ett fuskprogram på joels dator i samband med att Counter-Strike 2 startades. Svensken ska alltså inte ha funnits använda fuskprogram under en faktisk tävlingsmatch.

joel själv förnekar att han använt eller planerat att använda ett fuskprogram. I BC Games uttalande skriver organisationen att svensken kommer att uttala sig mer om avstängningen i en intervju med CS-sajten HLTV senare under dagen.

"joel säger att han aldrig har fuskat och att han inte avsåg att fuska i matchen", står det i uttalandet.

Läs BC Games uttalande:

Artikelbild: Pressbild/ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..