×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Ryska toppspelaren kommenterar joels fusk-avstängning: "Idioter"

1
Den ryska stjärnan ryter ifrån mot fuskare.
Tidigare i veckan blev den svenska spelaren Joel "joel" Holmlund avstängd från en CCT-turnering på grund av misstankar om fusk. Efter avstängningen valde den ryska toppspelaren Vladislav "nafany" Gorshkov i ett inlägg på Telegram att kommentera situationen och valde då att uttrycka sin frustration över fusk inom tävlingsscenen.

"Folk som har spelat med mig vet att jag sällan misstänker någon för att spela orättvist. Men under det senaste året har det varit helt omöjligt att tävla på tier-2 och tier-3 scenen utan att möta 'misstänkta' lag/spelare i kvalen," skriver nafany och tillade:

"Jag kan inte tala för alla, men åtminstone i min krets av proffsspelare dyker samma spelare/lag regelbundet. De går igenom öppna och stängda kval, och förstör bokstavligen människors karriärer. Jag kan inte sammanfatta allt detta, men det är bara orättvist. Alla som gör detta är idioter. Var inte idioter."

joels lag BC Game har valt att stänga av Joel tills vidare för att genomföra en egen utredning. Utvecklingen följs noga av e-sportvärlden, och det återstår att se vilka konsekvenser detta får för joel och hans framtida karriär.

Artikelbild: Pressbild/Godsent och PGL
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..