×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Johnny Speeds vinner mot Metizport i övertidsdrama

1
Ingen fråga om saken - Johnny Speeds är bäst i Sverige.
I öppningsmatchen av kvaltävlingen Pejalaat Nordic Masters ställdes Sveriges två bästa helsvenska lag mot varandra. I ett riktigt svenskderby på Mirage kämpade Metizport och Johnny Speeds om att cementera sig som Sveriges bästa lag. Vinnaren blev i slutändan Johnny Speeds, som nu går vidare till vinstmatchen.

Det började starkt för Metizport, som började på CT-sidan och direkt vann kartans fem första rundor. Johnny Speeds kämpade dock tillbaka enormt starkt och vann sex av de följande sju rundorna, vilket jämnade matchen 6-6 vid första halvlek. Den andra pistolrundan vinner Johnny Speeds tryggt, varefter de vinner tre ytterliggare rundor och förlänger ledningen till 9-6. Där är Anton "Sapec" Palmgren extremt nära på att vinna i en 1v4-situation, men faller mot sista spelaren. Men redan nästa runda är det Jack "Jackinho" Ström Mattssons tur att försöka på en 1v2-clutch, och mycket riktigt vinner han den.

Medvinden fortsätter för Metizport, som vinner runda efter runda och jämnar matchen 10-10. Johnny Speeds kämpar dock tillbaka och får matchboll vid 12-10, men Metiz jobbar sig tillbaka hela vägen till övertid. Där avslutar Johnny Speeds matchen 16-13 efter en stark CT-sida. På Metizports sida var det Jackinho och nilo som spelade bäst med 24 respektive 22 frallor. Det var dock William "draken" Sundin som var serverns allra starkaste spelare med 31 kills och endast 16 deaths.

Blast Premier Showdown-kvalet - öppningsmatch
Sverige Metizport vs. Sverige Johnny Speeds

Metizport: nilo, Plopski, adamb, Sapec, Jackinho
Johnny Speeds: draken, chawzyyy, spooke, bobeksde, Ro1f
I och med vinsten går Johnny Speeds vidare till vinstmatchen, som spelas direkt efter denna match. Där ställs de mot Hampus "hampus" Poser och Tim "nawwk" Jonasson i Bleed Esports. Metizport, å andra sidan, spelar i förlorarmatchen mot HAVU Gaming. Den matchen är schemalagd att börja 15:00.

Artikelbild: Fragbite
Videokälla: Esportal/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..