×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Johnny Speeds kör över 3DMAX i semifinalen

1
Johnny Speeds har nu vunnit 10 kartor i rad.
Johnny Speeds är så pass bra att de anklagas för fusk. Under söndagskvällen fortsatte de vinna, denna gång mot det franska laget 3DMAX. I semifinalen i kvaltävlingen till Betboom Dacha tog Johnny Speeds hem en dominerande 2-0 vinst och går därmed vidare till turneringens final.

Första kartan var Ancient, 3Dmax kartval. Ett dumt misstag, kan man tycka, eftersom Ancient råkar vara en av Johnny Speeds bästa kartor. Det bevisade svenskarna också genom att totaldominera fransmännen på kartan. Första halvan avslutades 11-1 för Johnny Speeds. Den andra pistolrundan vann 3Dmax, men det ledde inte till någon comeback då JS raskt tog hem första kartan 13-2. Samtliga spelare i Johnny Speeds spelade bra, men det var Olle "spooke" Grundström och Jonatan "bobeksde" Persson som sköt hårdast med 14 frallor vardera.

Den andra kartan började också starkt för Johnny Speeds, som vann första pistolrundan och tog en trygg 9-3-ledning i första halvlek. Denna gång var det Kalle "Ro1f" Johansson som sken starkast på servern. I den andra halvleken kämpade dock 3Dmax tillbaka och knep de första fem rundorna. Vid 9-8 såg det nästan ut som att fransmännen spelade i medvind, men JS satte stopp på comebacken med fyra raka rundvinster och tog andra kartan 13-8. Matchen avslutades därmed 2-0 för Johnny Speeds.

BetBoom Dacha Belgrade 2024-kvalet - Kvartsfinalen
Frankrike 3Dmax vs. Sverige Johnny Speeds 0-2
2-13, 8-13
Cloud9: Maka, Ex3rcice, Djoko, Graviti, Lucky
Johnny Speeds: draken, chawzyyy, spooke, bobeksde, Ro1f
Av lagets 17 senaste kartor har Johnny Speeds endast förlorat en enda. Deras vinstsvit är nu 10 raka kartvinster. I och med dagens vinst går laget vidare till finalen av kvaltävlingen, där de möter ryssarna i 9Pandas. Vinnaren av finalen kvalar till play-in-tävlingen som inleds den 25:e augusti. Om Johnny Speeds lyckas vinna även där kvalar de slutligen till LAN-tävlingen Betboom Dacha, som spelas i Serbien och har en prispott på 500 000 dollar (~5,3 miljoner kronor). Morgondagens final är schemalagd att spelas klockan 12:00 på förmiddagen.



Artikelbild: Fragbite
Videokälla: Esportal/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..