×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Metizport besegrar ryssarna i BetBoom Dacha 2024

1
Metizport lyckas besegra det ryska doldislaget Quazar och överlever ytterligare en omgång i BetBoom Dacha Belgrade 2024-kvalet.
Sen höstsäsongen har har Metizport haft det tufft då laget ligger på gränsen för att få inbjudan till det europeiska RMR-kvalet och varje match är avgörande för att laget ska lyckas behålla sin ranking och således få en inbjudan till turneringen. En sådan avgörande turnering är BetBoom Dacha Belgrade 2024-kvalet där Metizport förlorade öppningsmatchen mot Insilio men idag lyckades laget vinna den avgörande utslagningsmatchen i grupp B mot det ryska doldislaget Quazar med 2-1 i kartor.

Det började tufft för svenskarna som förlorande den första kartan med 12-16, Anubis, och det var nu dags för den andra kartan Ancient. Ancient som är svenskarnas kartval blev en övertygande historia och de lyckades köra över Quazar för att ta hem kartan 13-4 och allt skulle nu avgöras på Mirage. Väl på Mirage fortsatte svenskarna segertåget och slutresultat kunde skrivas till 13-X på den avgörande tredjekartan.

BetBoom Dacha Belgrade 2024 #2: European Qualifier — Utslagningsmatch i Grupp B
Sverige Metizport vs. Ryssland Quazar 2-1
12-16, 13-4, 13-X
Metizport: Sapec, Plopski, nilo, Jackinho, adamb
Quazar: Muk0s, n4mb3r5, tommy, whisper, gehji
Här näst för svenskarna väntar ytterligare en avgörande match då de ställs mot vinnarna av 9Pandas eller Insilio. Den matchen är schemalagd att spelas på torsdag den första augusti klockan 14:00.


Artikelbild: Metizport/X
Videokälla: Esportstudion/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..