×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NIP:s akademilag utklassar Alliance - kvalar till CCT

1
Young Ninjas demolerade motståndet.
Under söndagskvällen spelades ett svenskderby då helsvenska Alliance mötte Young Ninjas-svenskduon Jacob "jocab" Nerheden och Leo "Silence" Ingvarsson i en avgörande kvalmatch. Vinnaren, som blev Young Ninjas, kvalade vidare till CCT Series 8.

Young Ninjas hade ingen tid att slösa. Första kartan, Vertigo, som var Young Ninjas kartval började med en stark 11-1 ledning. Lika snabbt lyckades ninjorna stänga kartan 13-1. På topp var lagets sydafrikanska in-game leader Gareth "MisteM" Ries. På Alliance kartval gick det bättre för det helsveska laget, men ändå avslutades första halvan med en 7-5-ledning för Young Ninjas. På T-sidan dominerade dock ninjorna och vann sex av de kommande sju rundorna, vilket ledde till en rask 13-6-vinst.

Europa Young Ninjas vs. Sverige Alliance 2-0
13-1, 13-6
Young Ninjas: MisteM, Silence, XKacpersky, jocab, BluePho3nix
Alliance: b0denmaster, twist, PlesseN, aviod, upE
På matchens topp var Jacob "jocab" Nerheden, som på matchens 33 rundor fick 35 frallor. I och med vinsten är Young ninjas kvalificerade till onlinetävlingen CCT Series 8, med en prispott på 50 000 dollar (~500 000 kronor). Även Sean "eraa" Casido Knutsson, som del av laget Project G, har kvalat till tävlingen. Den inleds redan idag, måndag, med Young Ninjas öppningsmatch senare ikväll. Matchen är mot danskarna i Preasy och är schemalagd att spelas klockan 17:00.


Artikelbild: Fragbite och Stephanie Lindgren/Svenska Cupen
Videokälla: Fragbite

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..