×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sydafrika

Svenska AWP-stjärnan värvas till sydafrikanskt lag

1
Den tidigare Kappa Bar-AWPern är tillbaka på servern.
Svenskar fortsätter sig att sprida sig internationellt. Denna gång är det AWP-spelaren Timothy "tvs" Sjöberg som värvas av Bravado, ett sydafrikanskt lag. Det meddelade organisationen via ett inlägg på X under fredagseftermiddagen.

tvs har tidigare spelat för The Prodigies och Kappa Bar. Det var i mars i år som spelaren värvades till Kappa Bar, men endast två månader senare förpassades AWPern till bänken. Bravado Gaming, å andra sidan, är ett 12-år gammalt lag som historiskt alltid haft sydafrikanska spelare. I början på 2024 blev laget av med sin AWPer och fick då inhopp av bulgariska talangen Valentin "poizon" Vasilev under två månader. Sedan mars i år har laget stått utan en femte spelare, men nu är det tomrummet fyllt med tvs.

Bravado lyckades inte kvalificera till årets Major i Köpenhamn och rustar därmed upp med tvs inför de kommande kvaltävlingarna till vinterns Major i Shanghai. Laget tävlar då i mellanösterns kvaltävlingar till Majorn.

Detta är tvs nya lag:
Johnathan "Doru" Fox
Timothy "tvs" Sjöberg
Wiljahne "mango" Smith
Kian "Triton" Gibson
Marchahn "march" Smith

"Glad att meddela att jag gått med i Bravado Gaming! Ser framemot att se vad vi kan göra framöver", skriver tvs i ett inlägg på X.


Artikelbild: Fragbite och Pressbild/Bravado Gaming
Videokälla: Fragbite/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..