×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Alliance presenterar nytt akademilag — så gör du för att gå med

1
Alliance har idag presenterat ett nytt akademilag där de under sex månader kommer att genomföra en rekryteringsprocess för att få fram en femma.
Alliance presenterar tillsammans med Tele2 idag ett nytt akademilag där personer under 18 år dee kommande sex månaderna har en chans att bli en del av laget. Genom en gedigen rekryteringsprocess ledd av Alliance coach Simon "Hawk" Vävinggren och spelaren Simon "twist" Eliasson kommer man att kunna kämpa om att få en plats i det nya laget.

Ett kontrakt på sex månader står på spel och det är via en ladder på Esportal som rektyreringsprocessen kommer genomföras. Där kommer de åtta bästa spelarna att gå vidare till nästa steg. Förutom de åtta bästa spelarna i laddern kommer även Twist och Hawk att handplocka 12 spelare som också går vidare till nästa steg i rekryteringsprocessen.

Därefter kommer de 20 spelarna att spela med och mot varandra för att tillslut sållas ner och bli fem spelare som tillslut kommer att representera Tele2 Alliance Academy. För att läsa mer om tävlingen kan du göra det via esportal.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..