×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Officiellt: Gamerlegion plockar in ztr — ersätter Snax

2
Erik "ztr" Gustafsson blir ny in game-leader i Gamerlegion.
På torsdagskvällen meddelade Gamerlegion att Janusz "Snax" Pogorzelski lämnar för att testa lyckan i G2 Esports. Nu står det klart att den svenska spelaren Erik "ztr" Gustafsson blir lagets nya in game-leader.

"Värvningen matchar många av de kriterier vi har för att hitta spelare som är motiverade och vill vara här, och jag tror att hans callstil är väldigt lik vad siuhy gjorde. Han har en riktigt klar uppfattning om hur han vill spela spelet, och det passar in med de spelare vi har nu", säger lagets coach Ashley "ash" Battye till HLTV.

Svensken kommer senast från Metizport där han under vårsäsongen skördade flera framgångar — däribland semifinalen i Blast Premier Spring Showdown. När den norska organisationen valde att placera 20-åringen på bänken överraskades många CS-fans av nyheten.

Nu får han återigen förtroendet att leda ett talangfullt lag. Gamerlegion har under vårsäsongen plockat in den unga trion Andreas "aNdu" Maasing, Timur "FL4MUS" Marev och Henrich "sl3nd" Hevesi. Laget inleder sin resa tillsammans i slutet av juli när Blast Premier Fall Groups inleds.

Gamerlegions femma:
Andreas "aNdu" Maasing
Timur "FL4MUS" Marev
Henrich "sl3nd" Hevesi
Sebastian "volt" Malos
Erik "ztr" Gustafsson


Artikelbild: Metizport/X
Videokälla: Esportstudion/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..