×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Nu startar kvalet till BetBoom Dacha — Metizport ställs mot ryskt lag

1
På söndagen spelar Metizport sin öppningsmatch i det stängda kvalet till miljonturneringen i Belgrad.
På söndagen startar det stängda europeiska kvalet till miljonturneringen BetBoom Dacha Belgrade. Det finns endast en plats att hämta och av svenskarna är Metizport först ut.

Kvalet inleds med fyra stycken GSL-grupper där två lag tar sig vidare till slutspelet. Grupp B inleds med öppningsmatcherna under söndagen och det är i den gruppen som Metizport befinner sig.

De kommer att göra upp om slutspelsplatserna med 9 Pandas, Insilio och Quazar. Svenskarnas öppningsmatch spelas klockan 17:00 mot Insilio.

Grupp C innehåller bland annat Freddy "KRiMZ" Johansson och hans Fnatic. Grupp D är hem för den svenska stjärnduon Hampus "hampus" Poser och Tim "nawwk" Jonasson i Bleed Esports.

BetBoom Dacha arrangeras i den serbiska huvudstaden Belgrad mellan 25 augusti och 1 september. Tolv stycken lag kommer då att göra upp om 500 000 dollar (cirka 5,4 miljoner kronor).

Här kan du se grupperna och spelschemat.

Artikelbild: Metizport/X
Videokälla: Esportstudion/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..