×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Fnatic gör upp om en halv miljon kronor i RES Series-finalen

1
Det är dags för KRiMZ och Fnatic att göra upp om en halv miljon kronor när de ställs mot Passion UA i finalen av RES Regional Series 6 Europe.
I skuggan av Esports World Cup har online-turneringen RES Regional Series 6 Europe där flertal storlag har gjort upp om prispotten på 1,1 miljoner kronor. Det är ju dags för final svenska Freddy "KRiMZ" Johanssons Fnatic kommer att ställas mot ukrainska laget Passion UA där vinnaren tar hem en halv miljon kronor.

RES Regional Series 6 Europe-finalen — 17:00 CEST
Fnatic
bodyy, afro, KRiMZ, blameF, MATYS

Europa Passion UA
jacksmo, s-chilla, fear, zeRRoFIX & jambo
Matchen är schemalagd att spela 17:00 och det är ett bäst-av-tre-möte som ska avgöra vilket som tar hem en halv miljon kronor i prispengar. Vill du följa matchen gör du det bäst genom att hoppa in på sändningen här.

Artikelbild: Adam Lakomy/ESL
Videokälla: Fireleague/X

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..