×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

NIP överkörda - förlorar 2-0 i kvartsfinalen

1
Nu återstår endast en svensk i turneringen.
Tidigare idag förlorade Bleed Esports och dess svenskar Tim "nawwk" Jonasson och Hampus "hampus" Poser deras kvartsfinalmatch i onlinetävlingen RES Regional Series. Nu förlorade även Ninjas in Pyjamas sin kvartsfinalsmatch mot det ukrainska laget Passion UA. Det innebär att turneringen endast har en svensk kvar: Freddy "KRiMZ" Johansson i Fnatic.

Det började på Anubis med en trygg ledning för NIP i första halvlek. Då stod det 7-5 för det svenska laget, med Max "maxster" Jansson som NIP:s bästa spelare. Anubis är dock en känd T-sidad mapp, vilket blev tydligt när ukrainarna fick turen att spela på T-sidan. Där vann de direkt fem raka rundor, vilket skapade en ledning på 10-5 för Passion UA. Efter lite motkamp från Ninjas in Pyjamas lyckades ukrainarna stänga matchen 13-11.

På den andra kartan, NIP:s kartval Ancient, gick det inledningsvis bra för ninjorna. De vann pistolrundan och den efterföljande rundan. Efter det förlorade NIP 13 rundor i rad och kartan avslutades i en 13-2-brakförlust. Det är första gången på månader som NIP blivit så överkörda i en match.

I och med förlusten är Ninjas in Pyjamas ute ur turneringen, medan Passion UA går vidare. Den enda svensken kvar är KRiMZ, som vi får se spela imorgon mot Mouz NXT i semifinalerna. Vinnaren av turneringen tar hem 50 000 dollar, ungefär en halv miljon kronor.

Ninjas in Pyjamas

alex, r1nkle, maxster, isak, REZ

Ukraina Passion UA
zeRRoFIX, fear, s-chilla, jackasmo, jambo

"Det var inte vår dag idag", skriver Fredrik "REZ" Sterner efter matchen.


Artikelbild: Fragbite och Stephanie Lindgren/Svenska Cupen
Videokälla: Esportstudion/Twitch


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..