×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

hampus och nawwk förlorar i nagelbitande kvartsfinal

1
I nya Bleed Esports turneringsdebut lyckades laget nå kvartsfinalerna.
Under eftermiddagen mötte svenskarna Hampus "hampus" Poser och Tim "nawwk" Jonasson i Bleed Esports akademilaget Mouz NXT.Där, i kvartsfinalen till miljonturneringen RES Regional 6, förlorade Bleed Esports i en svårkämpad 1-2-förlust.

Det började på Vertigo, Mouz NXT:s kartval. Till en början såg kartan jämn ut och stod 6-6 vid första halvlek. I andra halvan drog Mouz NXT iväg och vann sju av de följande åtta rundorna. Trots storspel från nawwk kunde inte Bleed stänga kartan, som avslutades 13-7.

På den andra kartan blev det desto svårare för Bleed. Vid halvlek ledde Mouz NXT med 8-4; allt talade för en enkel 2-0-seger för det europeiska mixlaget. Men Bleed Esports, med Joakim "jkaem" Myrbostad som stjärna, kämpade tillbaka och stängde kartan 13-11.

På den avgörande kartan, Ancient, började Mouz NXT starkt med sju raka rundor. Bleed Esports, med nawwk på topp, kämpade tillbaka och vann fyra raka rundor. Första halvan avslutades 8-4 för Mouz NXT, som fortsatte sin vinstsvit i andra halvan då de vann den andrar pistolrundan. Bleed kämpade tillbaka, återigen med 4 raka rundor, men kartan stängdes kort därefter med en 13-8-vinst för Mouz NXT.

Europa Bleeds Esports
hampus, nawwk, jkaem, CYPHER, nexa

Europa Mouz NXT
sirah, PR, Burmylov, Chr1zN, Neityu

nawwk var lagets bästa spelare och plocka hem 51 frallor över alla tre kartor. Turneringen var dessutom debuten för Nemanja "nexa" Isaković i Bleed Esports. Nästa gång vi får se nawwk och hampus på servern är i indiska LAN-tävlingen Skyesports Championship 2024, som inleds den 24:e juli.

Artikelbild: Fragbite
Videokälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..