×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Saudiarabien

Brollan vinner i kvartsfinalen - spelar semifinal redan idag

1
Ludvig "Brollan" Brolin är i ännu en semifinal efter vinst mot Furia
Det bjöds på en finskt storspel när Mouz och Furia Esports möttes i kvartsfinalen av LAN-tävlingen Esports World Cup. Efter tre jämna kartor lyckades Mouz och Ludvig "Brollan" Brolin ta hem vinsten, mycket tack vare en enastående insats från finska talangen Jimi "Jimpphat" Salo.

Matchen började starkt för finnen, som på första kartan, Nuke, plockade 23 frallor. Där vann Mouz 13-7, trots att det var Furias kartval. Brollan, å andra sidan, fick 13 kills. På den brasilianska sidan var det CS-legendaren Gabriel "FalleN" Toledo som var lagets bästa spelare.

På den andra kartan, Mirage, kämpade dock brasilianerna tillbaka. Mouz kartval var Mirage, en hemmakarta för laget, och avslutade den första halvan med en svårkämpad 7-5-ledning. Trots storspel från både Jimphhat och den israeliska spelaren Dorian "xertioN" Berman lyckades Mouz inte stänga sin karta, som avslutades 13-11 med vinst för Furia. Det stod då 1-1 mellan lagen.

På den avgörande kartan, Inferno, såg det redan i början starkt ut för Mouz. Vid första halvlek hade laget en stor 9-3-ledning, som brasilianerna i andra halvleken inte lyckades komma ikapp till. Efter några rundor fram och tillbaka lyckades Mouz vinna kartan och matchen med 13-7. Det blev också Brollans bästa karta, som på T-sidan var serverns bästa spelare.

Mouz
siuhy, torzsi, xertioN, Jimpphat, Brollan

Furia Esports
FalleN, skullz, KSCERATO, chelo, yuurih

I och med vinsten i kvartsfinalen går Mouz vidare till semifinal, där de möter Major-vinnarna Natus Vincere. Igår slog Natus Vincere de före detta Major-vinnarna Faze Clan i en kämpig 2-0-seger, mycket tack vare storspel från de ukrainska stjärnorna Valeriy "b1t" Vakhovskiy och Igor "w0nderful" Zhdanov. Brollans semifinalmatch är schemalagd att spelas idag klockan 20:00, där vinnaren går vidare till finalen med chans att vinna förstapris på 400 000 dollar (~ 4,3 miljoner kronor).

Artikelbild: Fragbite och Adam Lakomy/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..