×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Johnny Speeds vinner svenskmötet mot Young Ninjas

1
Johnny Speeds är fortfarande glödheta.
Det dröjde inte långt in i höstsäsongen innan vi fick en riktigt bra svensk match. Idag ställdes Sveriges bästa helsvenska lag Johnny Speeds mot akademilaget Young Ninjas i onlinetävlingen Shuffle Masters. Med totalt sju svenskar på servern, däribland Young Ninjas-spelarna Jacob "jocab" Nerheden och Leo "Silence" Ingvarsson, blev det en sann kamp om ära.

Det hela började på favoritkartan Dust 2, ninjornas kartval. Young Ninjas tog en tidig ledning i första halvleken med 7-5, men Johnny Speeds med Olle "spooke" Grundström i förarsätet kämpade tillbaka och gjorde matchen jämn vid 8-8. Därefter drog William "draken" Sundin lag iväg och Johnny Speeds avslutade kartan med en 13-9-vinst.

Den andra kartan, Anubis, gick ännu bättre för Johnny Speeds. Med sex raka rundor efter en vunnen pistolrunda lyckades JS vid halvlek leda med 8-4. Då hade svenskarnas nyaste spelare Jonatan "bobeksde" Persson 12 kills, flest på servern. Därefter plockade JS den andra pistolrundan tack vare en trippel-kill från Hugo "chawzyyy" Gunther. Kartan gick fortsatt som smör för Johnny Speeds, som raskt stängde kartan och matchen med en 13-5-vinst.

Sverige Johnny Speeds
Ro1f, draken, bobeksde, chawzyyy, spooke

Sverige Young Ninjas
MisteM, Silence, xKacpersky, BluePho3nix, jocab

I och med vinsten avancerar Johnny Speeds vidare till kvartsfinalen i tävlingen, medan Young Ninjas är nu eliminerade. Kvartsfinalmatchen är schemalagd att spelas på torsdag klockan 16:00, där motståndarlaget blir vinnaren av 9INE mot Copenhagen Wolves.


Artikelbild: Fragbite
Videokälla: Fragbite

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..