×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NIP startar nytt helsvenskt akademilag - efterlyser namnförslag från fansen

1
Vad skulle du namnge Ninjas in Pyjamas nya akademilag?
I dagens episod av den svenska CS-podden E-sport på Skånska gästar NIP-profilerna Björn "THREAT" Pers och Erik Wendel. Bland annat diskuteras Ninjas in Pyjamas satsning på ett ungt svenskt lag.

NIP har nu tre Counter-Strike lag. Huvudlaget Ninjas in Pyjamas, akademilaget Young Ninjas och damlaget NIP Impact. Nu planerar ninjorna att starta ett nytt lag bestående av yngre svenska spelare, med förhoppningen att stötta den svenska scenen:

— Syftet är att hjälpa svenska talanger att ta sig in i en högre tier i CS. Helst i NIP, men hamnar de till slut i ett internationellt topplag är det jättekul. Det är målet med projektet, säger THREAT i intervjun.

— Young Ninjas är ju inte helt svenskt längre. Vi vill fortfarande ge tillbaka till svensk CS och hjälpa gräsrötterna så mycket som vi kan, så det här blir ett sätt att få något helsvenskt. Vi hoppas att vi ska kunna fixa en av de bästa CS-utbildningarna för unga svenskar, säger sedan Erik Wendel.

Men laget saknar hittills ett namn. NIP vädjar därmed till fansen att komma med namnförslag, som redan börjat ge ett par förslag, bland annat:

NIP Blooming
NIP Offsprings
NIP Swedish Prospects, föreslår Oskar 'L4rZ' Persson

Vad skulle du namngett Ninjas in Pyjamas nya akademilag?

Artikelbild: Pressbild/Ninjas in Pyjamas och Fragbite
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..