×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Klart: NIP värvar 19-årig AWP-spelare — ersätter landsmannen

1
Artem "r1nkle" Moroz är klar för Ninjas In Pyjamas.
Ninjas in Pyjamas förstärker sitt CS-lag med en ny AWP-spelare. Genom ett pressmeddelande presenterar NIP idag den ukrainska spelaren Artem "R1nkle" Moroz som lagets senaste nyförvärv.

Den 19-årige snipern hämtas in från det ukrainska laget B8 där han spelat professionellt sedan han bara var 16 år gammal. r1nkle och B8 har i huvudsak spelat i olika onlinetävlingar de senaste åren och laget slutade bland annat tvåa i en säsong av ESEA Advanced förra året. I år har r1nkle imponerat i flera kvaltävlingar men inte lyckats kvalificera till någon större tävling.

— r1nkle har varit på min radar sedan BLAST RMR 2023. Han är en ung talang som redan spelar smart CS med tanke på hans erfarenhet, säger NIP:s coach Richard "Xizt" Landström i Ninjas In Pyjamas pressmeddelande.

I NIP ersätter r1nkle sin landsman Daniil "headtr1ck" Valitov som bänkades av den svenska organisationen tidigare i år efter att laget misslyckats att kvala till Majorn i Köpenhamn. I och med värvningen av r1nkle är NIP:s huvudfemma nästintill fulltalig då fyra av fem spelare kommit på plats.

r1nkle spelar sina första matcher med NIP redan under tisdagen då laget deltar i det stängda europeiska kvalet till ESL Challenger Jönköping. Laget spelar sin första match i kvalet klockan 15:30 mot Monte.

Ninjas In Pyjamas vs Monte

Ninjas In Pyjamas är nu:
Fredrik "REZ" Sterner
Alejandro "alex" Masanet
Max "maxster" Jansson
Artem "R1nkle" Moroz


Artikelbild: Pressbild/NIP
Videokälla: A1/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..