×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Fotbollsstjärnans CS-lag anklagas för bug abuse i Major-kvalet

1
Laget som slutade tvåa i det första öppna Major-kvalet anklagas för att ha utnyttjat en bugg.
Den före detta fotbollsstjärnan Gerard Piqués CS-lag KOI stod för en riktig kvalsuccé när laget var ett av fyra som säkrade en topplacering i det första öppna europeiska Major-kvalet. Nu anklagas dock laget för att ha dragit nytt av en bugg i spelet under sin avgörande kvalmatch mot det svenskägda laget 9INE, rapporterar nyhetssajten Dot Esports.

Frågan om eventuellt bug abuse lyftes på sociala medier efter att X-användaren bobinho126 postat ett klipp som visar hur KOI-spelarna på CT-sidan på Ancient till synes utan anledning roterar från B-siten till A-siten dit motståndarna är på väg. Enligt användaren kan spelarna ha använt sig av en bugg kopplad till menyn för lagbyte som gör det möjligt att få information om vilken site motståndarna går mot.

Även om rotationen visserligen kan se misstänkt ut finns det i skrivande stund inga bevis för att KOI verkligen använt sig av buggen under matchen. Lagets spelare har dessutom gått ut och dementerat uppgifterna.

"Vi utnyttjade inga buggar eller något annat smutsigt och kommer aldrig att göra det", skriver David "dav1g" Bermudo i ett svar på inlägget.


KOI förlorade Ancient men vann sedan två raka kartor för att säkra en topp 4-placering i kvalet.

Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike och Кирилл Венедиктов/Wikimedia

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..