×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Här gör danska fotbollsstjärnan succé i Blasts showmatch: "Kul att skjuta s1mple"

3
Den före detta Arsenal-spelaren chockade hemmapubliken med ett gästinspel i Blast Premiers showmatch.
Innan den sista matchen av Blast Premiers säsongsfinal anordnade turneringsarrangören en profiltung showmatch. Ett hemmalag bestående av danska profiler fick möta Blasts "Dream Team" beståendes av bland annat Oleksandr "s1mple" Kostyliev, Ilya "m0NESY" Osipov och Fredrik "REZ" Sterner.

Mitt under matchen överraskade arrangören publiken rejält genom att släppa in ytterligare en spelare för det danska laget. Det var den danska fotbollsspelaren, och CS:GO-fantasten, Nicklas "Lord" Bendtner som gjorde entré inför en minst sagt förvånad arena.

Se Bendtner göra entré:

Efter matchen berättade stjärnan för Dust2.dk om upplevelsen och konstaterade att det var "kul att skjuta s1mple". Showmatchen slutade, trots tillskottet i det danska laget, med en vinst för Blasts drömlag med siffrorna 16-13.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..