×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

CS-experten hyllar Brollan i Mouz: "Den perfekta ersättaren"

2
CS-experten Alex "Mauisnake" Ellenberg hyllar värvningen av Ludvig "Brollan" Brolin, men sågar Metizport.
Den amerikanska CS-experten Alex "Mauisnake" Ellenberg är inte rädd att ge kritik. Men för Mouz värvning av svenska stjärnan Ludvig "Brollan" Brolin har experten bara bra saker att säga. I videon "Ranking Every Roster Move in 2024" betygsätter Mauisnake alla värvningar som skett under årets vårsäsong, och där placerar Mouz:s värvning av Brollan allra högst:

"Han var en naturlig ersättare för David "frozen" Čerňanský. Mouz är en av världens bästa lag nu, de hittade en perfekt ersättare och vissa skulle till och med säga att Brollan har varit en mer inflytelserik spelare än frozen denna säsong. Med Brollan finns ingen maktkamp i laget", säger Mauisnake i videon.

Mouz är just nu världens tredje bästa lag enligt CS-sajten HLTV:s världsrankning. Laget har under vårsäsongen vunnit turneringarna Betboom Dacha och ESL Pro League samt dykt upp i ett flertal andra semifinaler, mycket tack vare starka insatser från Brollan.

Men det var inte den enda svenska succévärvningen i år - Mauisnake hyllar också rekryteringen av Erik "ztr" Gustafsson till Gamerlegion:

"Bravo, Gamerlegion. En av de bästa värvningarna under hela säsongen. Ni har fyllt laget med spelare som andra lag vill ha under de kommande sex månaderna.

Å andra sidan sågar Mauisnake förändringarna som skett i Metizport, och särskilt att laget valde att bänka ztr:

"Det här är dåligt. Jag ser ingen naturlig in-game leader för laget. Om de skulle ha haft kvar ztr och bytt ut Tim "susp" Ångström för Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora, då skulle det vara bättre. Men som det är just nu är det ganska dåligt."

Se Mauisnakes fullständiga video, där bland annat förändringarna i Ninjas in Pyjamas diskuteras:


Artikelbild: Adela Sznajder/ESL och Fragbite
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..