×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

CS-experterna hyllar ztr i Gamerlegion: "Det bästa och klokaste valet"

1
Erik "ztr" Gustafssons inträde i Gamerlegion har blivit bemött med överväldigande positiva reaktioner.
I fredags värvade Gamerlegion den svenska in-game leadern Erik "ztr" Gustafsson efter att han tidigare i år blivit bänkad i Metizport. Värvningen har blivit bemött med överväldigande positiva reaktioner från profiler i CS-communityn, som hyllar lagets nybyggande och dess satsning på unga stjärnor.

"Troligen det bästa, mest prisvärda och klokaste valet. Ser fram emot att se hur unga ztr kan använda Gamerlegions unga kärna", skriver CS-kommentatorn Travis "Trav" Landaw Mott.

Gamerlegion uppmärksammades särskilt när laget tog sig hela vägen till finalen i Majorn i Paris. Sedan dess har laget genomgått en fullständig reformation och inte en enda spelare som var med i finalen är kvar i laget idag. Bland annat såldes Mihai "iM" Ivan till Natus Vincere och Kamil "siuhy" Szkaradek värvades till Mouz. Gamerlegion har på så sätt blivit en språngbräda för spelare att senare i karriären värvas till topplagen:

"Gamerlegion kommer att vara det bästa stället att leta efter prövade talanger för tier-1 CS under de kommande 4-18 månaderna", skriver CS-analytikern och tidigare proffsspelaren Lucas "Bubzkji" Andersen.

När Metizport valde att bänka ztr väckte det starka reaktioner i CS-communityn. Den 20-åriga ledaren hade hyllats som en av lagets viktigaste spelare och beslutet att bänka honom kom som en chock för många. I linje med den tidigare besvikelsen skriver CS-kommentatorn och profilen Mohan "launders" Govindasamy:

"Nice, men varför är han inte i Metizport"

ztr och Gamerlegion spelar sin första tier-1 turnering med den nya linan i slutet på juli, då laget spelar i höstens Blast Premier Fall Groups.

Artikelbild: Stephanie Lindgren/PGL och Fragbite
Videokälla: Esportstudion/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..